Olen jo kauan aikaa halunnut kirjoittaa blogia. Mutta mistä aiheesta? Painonpudotus, leipominen, käsityöt, terapia? Mistä jaksaisin kirjoittaa. Mikä minua oikeasti kiinnostaisi ja mikä ehkä muitakin kiinnostaisi.

Elämänhallinta

Se se on!  Siitä jaksaisin kirjoittaa, sitä jaksan pohtia. Rakastan organisointia, kera kaikenlaisten muistilappujen ja yliviivauskynien. Homman nimi on kuitenkin se, että elämänhallinta ei toimi pelkästään organisoimalla. Kyse on elämän elämisestä. Tähän mun taidot loppuu kesken. Ehkä blogia kirjoittamalla löydän uusia ajatuksia, ja saan opittua uusia näkökulmia muilta.

Mitä elämässä pitäisi siis hallita? Eri osa-alueita on minusta nukkuminen ja lepo, työ ja vapaa-aika, liikunta ja ruokailu, ihmissuhteet ja oma mieli, terveys ja kroppa, kotitalous ja rahatalous. Ainakin nämä tulee mieleen heti.

En pyydä paljon. Tahtoisin vain oppia elämään sitä elämää jota varten synnyin. Tai ainakin oppia elämään hallitussa kaaoksessa!

Ja sitten vain alkuun. Seuraavalla viikolla voisin miettiä nukkumista. Miten nukun? Mikä on/Mitkä ovat hyvän yöunen salaisuus/salaisuudet? Onko unilla merkitysta ja jos on niin mitä. Hmm... Tästä lähden liikkeelle :)